1 årig bröllopsdag!

Idag har vi varit gifta i ett år! Det känns helt ofattbart att det redan gått ett helt år sedan den där magiska dagen. På den sista sommardagen, på vår dotters 1 årsdag, överraskade vi alla nära och kära med att gifta oss. Vi hade bjudit in för att fira vår älskade dotter, vilket vi självklart också gjorde, men sedan kom vi ut i bröllopskläder.

Vissa blev mer överraskade än andra, men en sådan lyckad dag det blev trots alla blandade känslor. Bara två veckor innan bröllopet hade vi fått missfall, så det var många känslor inblandade den dagen. Men framför allt kärlek, det var trots allt en av de lyckligaste dagarna i mitt liv mitt i sorgen efter vårt älskade frö. Jag har aldrig älskat någon så mycket som dig min älskade man, dig och våra underbara barn, ni betyder allt.

Tänk att vi nu ett år senare inte längre är en familj på tre, utan nu en familj på fyra. Som vi har längtat efter dig lilla lejon! Nu snosar lillasyster här i min famn, ett litet knyte som endast är en månad gammal. Som vi älskar dig! Äntligen är vår familj komplett! Mycket kan hända på ett år, jag undrar vad de kommande åren har i tankarna för oss! Men jag vet att jag kan ta mig igenom vad som än händer bara jag har min älskade familj vid min sida.


Fotograf var underbara: @annaochkameran @jagochjuno


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer