10 årsdag med med mitt livs kärlek

Det känns helt ofattbart, men idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 10 år. Tio år av kärlek. Så mycket har hänt sedan vi träffades. Glädje, sorg, bröllop och begravningar. Livet har slitit i oss, men på något sätt har vi fått det att fungera, hålla ihop. Istället för att växa isär med åren, har vi vuxit ihop. Tagit fram varandras bästa sidor. Jag är idag en bättre människa tack vare dig.

Det är först nu på senare år som vi till fullo kan vara med varandra, somna i varandras armar och vakna sida vid sida. Många år av långdistans förhållande ligger nu äntligen bakom oss. Först genom gymnasiet, sedan universitetet. Långa bilfärder i min lilla röda bil. Många timmar och vakna nätter av saknad och längtan efter dig. Känslan av att somna i din alldeles för stora T-shirt, som fortfarande doftade som du, det glömmer jag aldrig. Men nu äntligen sover du vid min sida.

Vi har köpt ett hus tillsammans. Vårt hem. Och sakta men säkert börjat bygga upp en framtid tillsammans. Rivit, renoverat, fantiserat, det har inte alltid varit lätt, men nu är vi en bit på vägen. Det är fortfarande en hel del kvar. Lillans rum, hallen, fasaden. Det blir vårt gemensamma projekt framöver. Det känns fantastiskt att äntligen kunna dela allt detta med dig, nu och föralltid.

Vi har vuxit upp tillsammans. Vuxit med varandra, genom svårigheter. Vi var tonåringar när vi träffades, nu är vi föräldrar. Föräldrar åt vår underbara lilla dotter Alicia som föddes förra året. Nu är vi en liten familj, något som jag alltid har drömt om. Du gav mig den finaste gåvan i hela världen, den största gåvan någon kan ge en annan människa. Alicia. För det är jag dig evigt tacksam. Det är helt ofattbart underbart att hon är här, och att hon är vår. En perfekt blandning av oss båda.Hur vi träffades kan du läsa om HÄR.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
mammashus
mammashus,
MrsHenriksson
MrsHenriksson,
mammashus
mammashus,
Tack! ❤️
nouw.com/mammashus
Sara90
Sara90,
Grattis till er 🌸💕
nouw.com/sara90
mammashus
mammashus,
Tack! 😊🌸💕
nouw.com/mammashus