12. Har vårt förhållande ändrats sedan liten kom?

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: har vårt förhållande förändrats sedan liten kom? Är du med?

Jag tycker att vårt förhållande har växt sig starkare sedan Alicia föddes. Aldrig tidigare har vi varit så sammansvetsade, ett team, som nu. Men självklart tar ibland sömnlösa nätter ut sin rätt, men det gäller att försöka stötta varandra och hjälpas åt. Vi försöker att inte bråka utan istället prata med varandra. Det viktigaste är att försöka ge varandra uppmärksamhet i vardagen. Bara något så enkelt som en välkommen hem/hejdå puss när man ska gå hemifrån har jag märkt betyder så mycket för mig. 

Under graviditet kom vi varandra närmare än jag tidigare trodde var möjligt. M fanns alltid vid min sida och stöttade mig, vad jag än behövde. Han var även ett otroligt stöd under förlossningen. Utan honom vid min sida tror jag aldrig att jag hade klarat av det. Aldrig att jag hade tagit mig igenom 56 timmar av smärta utan hans hjälpande hand. Han höll mig lugn, var min smärtlindring och höll mig ovanför vattenytan. Timme efter timme satt han och masserade min rygg, utan att klaga.

Det har varit så stort att bli en familj tillsammans. Med vår underbara dotter som mittpunkt. Hon är det bästa som någonsin hänt oss och jag är så evigt tacksam att vi har henne hos oss. Livet har fått en helt ny mittpunkt där vår lilla kommer i första rummet. Det hon behöver kommer först. Det kan vara lätt att glömma bort vår relation i vardagen och alla måsten. Även vi vuxna behöver egentid tillsammans, och bland alla blöjbyten kan det vara lätt att glömma. Det gäller att inte glömma bort varandra. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Va skönt att de är fler som oss som också ha de bättre sen bebis kom 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Ja! 😊 Om man har en stadig relation innan graviditeten tänker jag att den bara kommer bli starkare efteråt. 😊
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Ja kan bara instämma! Vårat förhållande har nått en helt ny nivå sen jag blev gravid! Man blir verkligen ett sammansvetsat team ! Hoppas de håller sig efter förlossningen med men ja skulle bli förvånad om de inte gjorde det! ☺️
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Låter bra! 👌🏻 Det tror jag allt kommer bli minst lika bra efter, dock med lite fler sömnlösa nätter, men bara man stötar varandra klarar man allt! ��
nouw.com/mammashus