13. Det här saknar jag med graviditeten

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: det här saknar jag med graviditeten. Är du med?

För mig blev dagens ämne lite känsligare än vad det var tänkt skulle jag tro. Det känns tufft att skriva om pga. allt som hänt den senaste tiden. Just nu saknar jag allt med att vara gravid, och önskar av hela mitt hjärta att vår lilla hade fått fortsätta växa i min mage. Men i det här inlägget tänker jag fortsättningsvis fokusera på min graviditet med Alicia, och vad jag saknar från den graviditeten.

Framför allt saknar jag alla dessa underbara sparkar och buffar inifrån magen. Det är verkligen något väldigt speciellt som är ett privilegium att få uppleva. Alicia var aldrig speciellt hårdhänt med sina sparkar, hon sparkade aldrig så hårt att det gjorde ont. Det är verkligen magiskt att känna sin lilla röra sig där inne. Att puffa lite lätt på magen och få en puff tillbaka som svar, behöver jag säga mer?

Jag saknar även den där ivriga längtan som då gjorde mig tokig. Den där nyfikenheten på vem det var som låg i min mage, vem liten var lik och hur hon såg ut. Den eviga nedräkningen och att ha ett datum att räkna ner emot det mest fantastiska mötet i hela vårt liv. Det var underbara dagar fyllda till brädden med kärlek. Jag kan bara hoppas att vi får äran och chansen att få uppleva det igen i framtiden. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

marcusdotter
marcusdotter,
Håller tummarna att du får känna den där fantastiska längtan igen 💕
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
Tack, hoppas! 💕
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Önskar verkligen du får uppleva det igen! Håller alla tummar & tår för dig ! 😘💕💕
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! Det önskar jag med! 💕
nouw.com/mammashus