15. Gamla och nya vänner

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: gamla och nya vänner. Är du med?

Jag har hört många historier om att man förlorar många vänner när man blir gravid och mamma. Men jag har inte alls upplevt det så, jag tycker att jag utökat bekantskapskretsen och även återknutit gamla vänskapsband tack vare graviditeten. Jag är tex. så otroligt glad att jag tack vare graviditeten återfunnit vänskapen med underbara @namnoribebisen och fina Emelie.

Bekantskapskretsen har även utökats på diverse föräldragrupper, babysim, öppna förskolan, ja listan kan göras lång. Det har varit kul att komma i kontakt med andra mammor som är på samma ställe i livet just nu som jag, vi har så mycket gemensamt. Att kunna dela graviditetens alla upplevelser och även sin nyfunna mammaroll med er har varit så skönt.

Jag har inte upplevt någon förändring annars bland mina vänner. De som stod mig nära innan graviditeten står mig lika nära nu, och det är jag så tacksam för. Jag är så glad att jag har så fina människor i mitt liv, ni betyder så mycket för mig, ni vet vilka ni är.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer