16. Beskriv din bebis

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: beskriv din bebis. Är du med?

Alicia har alltid varit så tillfreds med tillvaron. Nöjd, ända sedan hon föddes. Alltid glad och har nära till skratt. Hon älskar livet och att utforska den nya världen som öppnat sig för henne. Hon är en lugn liten tjej fylld till bredden med bus. Hon har världens finaste pilimariska leende där hon biter ihop sina små tänder, riktigt visar upp dem. Hon sprider en sådan glädje med sin närvaro.

Tidigare har Alicia varit ganska blyg och lite tykänning, men nu är hon en väldigt social tjej, som vinkar och ler mot alla hon möter. Åker en bil förbi hennes vagn, det är klart att man ska vinka till föraren. Dock blir hon blyg om hon upptäcker att den hon vinkar till ser henne, då kryper hon ihop och ler ett så sött blygt litet leende.

Lillan älskar att läsa böcker, och kan sitta och läsa långa stunder. Det är inte alltid hon har tid med att mamma ska läsa klart sida hon är på innan hon vänder blad. Ibland räcker det med att vi pekar på alla saker och djur i boken och pratar om vad det är för någonting, det älskar hon. Även leksaker och saker i allmänhet tycker hon om, det är så kul att undersöka alla dess funktioner.

Det är fart i vår lilla tjej här hemma, hon springer genom livet med ett leende. Hon älskar att hon nu kan gå och ta sig dit hon vill, det gör henne så stolt, det märks. Hon vill numera gärna gå ut i trädgården, gå ut och leka. Gunga, undersöka marken och alla dess löv och stenar, men framför allt äta av alla goda frukter i trädgården.

Alicia, mamma älskar dig, du är världens finaste tjej!​


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Mkt bra beskrivet av henne 😊
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,