18. Dagen vi plussade

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: dagen vi plussade. Är du med?

Det var två dagar efter bim (beräknad icke mens) och jag kände en molvärk i livmodern som gjorde mig säker på att mensen var påväg, men som skulle visa sig vara raka motsatsen. Jag hade haft svårt att sova den natten och vände och vred på mig, så säker på att testet skulle visa negativt återigen, det gjorde att jag tvekade innan jag tillslut bestämde mig för att gå upp och testa. M skulle iväg tidigt så jag förberedde en mysig frukost med tända ljus till oss innan jag tog testet.

Men när jag väl satt där och väntade på testets resultat, ändrade sig magkänslan och jag misstänkte att det skulle bli positivt. Men trots det, när jag såg de två strecken, som var lika tydliga dessutom, var det svårt att förstå att det var sant. Jag blev så otroligt glad, en av de bästa dagarna hittills i mitt liv. Jag smög ner det positiva testet i fickan och gick ut till M och la testet i hans stora hand. Först förstod han inte vad det betyder, utan jag fick förklara vad de två strecken innebär. Han slog sina armar om mig, höll mig tätt i sin stora trygga famn och sedan kysste han mig. Vi skulle bli tre.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Du skriver så bra!! 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,