18 mål för 2018

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie Januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

Ett nytt år med helt nya möjligheter, 365 dagar att skapa den vardag som jag alltid drömt om. Här nedan har även jag listat mina 18 mål för 2018, stora som små. Det är inte bara saker som man kan checka av när målet är uppfyllt utan mer de saker jag vill fokusera på och njuta av det kommande året.

Spendera kvalitetstid med familjen. Så ofta och så mycket det bara går. Jag vill verkligen njuta av att vara mammaledig fullt ut.

Vårda kärleken. Det är lätt att man tar varandra för givet efter många år och två barn tillsammans. Men det är dags att vårda kärleken, att försöka ha en dejtkväll bara vi en gång i månaden.

Äta nyttigare. Jag tänker inte ge något ohållbart löfte om att inte äta godis på ett helt år eller så men kanske dra ner på onyttigheterna och försöka hålla det till helgerna.

Långa barnvagnspromenader. Att komma iväg och gymma är inte riktigt min melodi men långpromenader, och lek med barnen mår jag så bra utav.

Leka med barnen. På riktigt, på deras nivå. Inga distraktioner, inga mobiler, filmer eller störningsmoment. Att varje dag se till att få en stund själv med de små och bara njuta.

Skapa. Låta kreativiteten flöda. Jag brinner för att skapa i många olika former, det får mig att må bra. Så det ska jag försöka lägga tid på framöver.

Utveckla bloggen. Ta bloggen till en ny nivå. Sikta på genomtänkta genomarbetade inlägg istället för många halvdana.

Njuta av sommaren. Sommaren går allt för fort, så i år vill jag ta vara av värmen. Det blir ingen utlandsresa i år med två små men jag vill göra en resa under semestern inom Sverige.

Sena grillkvällar varma sommarnätter. Skratt, trevligt sällskap, musik omgiven av barnen, måste jag säga mer?

Bada med barnen. I badkar, sjö och hav. Alicia älskar att bada så jag vill ge henne alla möjligheter att få ett underbart år. Jag vill även ge lilla Leona vattenvana så nu ska vi bada framöver!

Klapp och klang och olika dagverksamheter så ofta som möjligt, mitt mål är i varje fall en gång varannan vecka.

Läsa inspirerande böcker. I år vill jag läsa minst fem böcker. Jag som igentligen är en riktig bokmal får allt svårare att hitta tid att läsa på. Det får det nu bli ändring på.

Fotografera. I julklapp fick jag en ny kamera som jag är så otroligt glad över. Nu vill jag experimentera och fotografera allt och ingenting.

Måla. Jag älskar att måla, skapa och låta kreativiteten flöda. Mer av detta behövs i mitt liv!

Äta god mat. Jag vill hitta en bra balans mellan attt äta nyttigt och att äta god mat, vi får se hur det går.

Vårda håret. Ta hand om mitt slitna amningshår. Låta det växa ut igen men samtidigt ta hand om det, hjälpa det att bli starkt igen.

Leka med inredningen här hemma. Inredning skapar glädje i mitt hjärta så framöver vill jag fixa oh pyssla här hemma.

Utveckla min Instagramprofil.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Åh, jag blir så nyfiken på det här med att skapa. Och det kan ju vara VAD SOM HELST! Vad brukar du skapa? Kram ❤️
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Hahaha, ja igentligen är det ju bara fantasin som sätter gränser. 😅 Men jag älskar att sy, pyssla, DIY och måla, det kan bli allt från en tavla till en hylla eller träklossar till barnen. Kram ❤️
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
vi har gjort en dejtbox med tolv olika dejter som vi ska genomföra en gång i månaden 👌 vi har typ haft dejter max 2-4 ggr sen Wilma kom 😅
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Åh, vilken rolig idé! 👌🏻 Perfekt ju! 😊 Ja det blir ju lätt så tyvärr.
nouw.com/mammashus