18 månaders kontroll med vaccination

Igår var det dags för en tidig 18 månaders kontroll på Bvc för Alicia. Hon blir 17 månader i morgon, men med tanke på att hon haft influensa och magsjuka inte bara en gång utan två gånger i år var jag orolig för hennes viktuppgång. Det var skönt att få en tidig tid för kontroll för att se att allt är bra med vår lilla. Inte för att jag tror att något är fel egentligen, hon verkar må jättebra nu min älskade unge.

Det var hela 5 månader sedan vi var på en kontroll sist. Då vägde hon 10,23 kg till sina då 76 cm. Igår var jag tyvärr tvungen att arbeta så min man fick åka med lillan till Bvc. Men allt hade gått jättebra. Nu vägde hon hela 11,21 kg, vilket till min lättnad var precis på hennes kurva. Trots all sjukdom hade Alicia ökat bra i vikt. På längden hade vår älskling haft en växtspurt, så där låg hon över kurvan, lite brås hon allt på sin pappa. Om sina 81,5 cm över havet kan hon nu skryta med på förskolan.

Alicia fick även göra lite olika test, först fick hon papper och penna för att rita lite. Vilket hon tydligen inte alls ville göra inför publik så hon vägrade, trots att hon älskar att rita hemma. Sedan fick hon stapla klossar, hela fyra högt hann hon med innan hon bestämde sig att slå ner sitt nybyggda torn. Att just riva ner är ju det bästa av allt enligt Alicia. Sedan pratade de lite om kost och tandvård. Alicia äter fortfarande lite utspädd välling på natten om hon vaknar, nu fick vi tipset att försöka byta ut det mot vatten. Vi får se vad hon tycker om det...Tidsinställt pga. arbete.


Jennifer <3

  • BVC

Gillar

Kommentarer