21. Cravings under graviditeten

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: cravings under graviditeten. Är du med?

Jag hade inga direkta cravings under min graviditet med Alicia. Inte mer än vad jag har i vanliga fall skulle jag nog säga. Visst kunde jag bli sugen på någonting, men det var aldrig så att jag måste ha det nu, annars blir jag tokig. Jag tror att graviditeten lätt kan bli en ursäkt för att få äta vad man vill, utan gränser.

Men i början av graviditeten var jag sugen på söta saker, framför allt Wherters original. Det var likadant nu under min andra graviditet, redan innan jag plussade kände jag ett extra sötsug. I slutet av graviditeten med Alicia blev jag sugen på sura saker, och alla sötsaker var som bortglömda. Desto surare desto bättre. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Ja har sen start varit sååå sugen på apelsinjuice , annars hat de skiftat mellan jordgubbar lösgodis choklad men nu sista veckorna är de bara apelsinjuice och riktigt sura satsumas! Halsbränna har ja gott om o de gör lite extra ont med allt surt o halsbränna när ja nu äe förkyld o har ont i halsen 🙈 men är man sugen så är man 😂🍋🍊
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Haha, så kan det gå. 😅 Ja är man sugen så är det svårt att motstå. 😂
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Därför du fick en så söt unge 😏
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Hahha! Tack! 😂
nouw.com/mammashus