22. Så fick Alicia sitt namn

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: så fick Alicia sitt namn. Är du med?

Jag och min man hade svårt att komma överens om något namn. Framför allt killnamn, om Alicia blivit en kille vet jag inte hur vi skulle ha löst namnproblemet. Vi hade inget killnamn vi kommit överens om överhuvudtaget. Vi kunde sitta och läsa upp namn vi gillade och den andre bara skakade på huvudet. Eller min mans favorit sysselsättning, läsa upp det fulaste namnet han kunde hitta och sedan gapskratta.

Men tjej namn hade vi några stycken som vi båda gillade. Alicia var bådas favorit, vi hade hittat namnet på någon namnsida på nätet och föll för det direkt. Mellannamn hade vi lättare för. Mikaela heter jag i mellannamn, en variant på min pappas namn Mikael, och jag har alltid älskat det namnet. När vi var påväg hem från rutin ultraljudet där barnmorskan råkat försäga sig att vi väntade en tjej bestämde vi oss, om det nu verkligen var en liten tjej i min mage skulle hon få heta: Alicia Mikaela.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Alicia är så fint! Var också på min lista, tills jag kom på att grannen hette så 😂
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
jagochjuno
jagochjuno,
Vilken tur att det blev en liten Alicia då, och inte en Namnlös 🙈
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Haha ja verkligen, det hade nog blivit en namnlös annars. 😂
nouw.com/mammashus