23. Det här är min familj

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: berätta om din familj. Är du med?

Min familj består av mig, min man Mats och vår lilla dotter Alicia, som jag älskar över allt annat. Min man är den retligaste, busigaste, påhittigaste och underbaraste kille som finns. Vi har även några pälsklädda vänner som bor här hos oss på landet som ingår i familjen. Hunden Freja och katterna Trixie och Ninja, som Alicia är så förtjust i. De därimot, är lite rädda för henne för det mesta än så länge, men det kommer nog att ändras med tiden skulle jag tro.

Utöver oss i kärnfamiljen har jag en ganska stor och spretig familj som jag älskar så mycket. Vi har min pappa som är så lik mig på så många sätt, som jag vet alltid finns där vad som än händer. Likaså min mamma, hon ställer alltid upp, oavsett. Vi är lite av varandras motsatser, men vi fungerar så bra tillsammans. Hon lever med sin sambo i ett jättefint hus, och inte mycket slår deras matlagning. Min lillebror som är en fena på datorer, dataspel och sin elgitarr.

Sedan har vi min mans familj, hans mamma, pappa och bror, som jag anser vara en viktig del även av min familj. Jag har vuxit upp med dem, bott hos dem under en period när vi letade lägenhet, ja jag känner mig helt enkelt som en del av deras familj. Jag har känt dem sedan jag var 16 år och de ställer alltid upp när vi behöver dem, vad som än händer. Mats pappa är precis som han världens busigaste, och de två tillsammans är något alldeles extra, på alla sätt och vis.

Farmor, mormor och morfar, ni vet att även ni betyder allt för mig.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Vilken härlig bild ! 😍 verkligen lyser lycka & kärlek ! O så söta Alicia under klänningen 🙈😇💕
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Haha lilla busungen tyckte det var kul att busa med klänningen. 😍
nouw.com/mammashus
Stinasmamma
Stinasmamma,
Hahaha såg först inte Alicia under klänningen, men n��r jag såg henne brast jag ut i skratt! Vilken underbar bild 😅❤
nouw.com/stinasmamma
mammashus
mammashus,
Hahah, tack! 😊❤️
nouw.com/mammashus