31. Fem saker ni inte vet om mig

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Så roligt att utmaningen fortsätter! Dagens ämne är: att berätta fem saker om mig själv som ni inte vet. Är du med?

Jag är rädd för mörkret. Eller ja, rädd och rädd, jag gillar det helt enkelt inte. Jag har en väldigt livlig fantasi och kan få för mig att vad som helst gömmer sig där ute i mörkret. Inte för att något någonsin har hänt men ändå. Jag går alltid snabbt i mörkret, och har gärna en lampa eller ljus tända.

Jag är en doftorienterad människa. Jag älskar dofter, framför allt min mans och min dotters lukt. Att sniffa i hennes underbara nacke och andas in hennes bebisdoft är bland det bästa som finns. Även dofter som vanilj, kokos och blommor gör mig så glad.

Jag har pluggat produktdesign och även lite grafisk design på universitet. Men det är inte alls det jag jobbar med, jag jobbar i kundtjänst på en bank och som babysiminstruktör just nu. Grafisk design tycker jag dock fortfarande är väldigt kul och kan tänka mig jobba med i någon form i framtiden.

Jag har två tatueringar. En på min vad, och en längst med ryggraden. Jag tycker för det mesta att tatueringar är så fina och vill ha minst en till i framtiden. Alicias namn planerar jag tatuera in på min vänstra arm någon gång framöver.

Jag älskar att läsa en bra bok. Att krypa upp i soffan under en filt med en spännande bok, något gott och tända ljus en kall höstkväll, det är något alldeles extra. Men som en nybliven mamma finns det inte längre alltid tid för det. Hur jag löser det problemet kan ni läsa om här på bloggen på tisdag, nu blev ni nyfikna va?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer