35. Vem städar hemma?

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Så roligt att utmaningen fortsätter! Dagens ämne är: vem städar hemma? Är du med?

Ibland känns det som om ingen städar här hemma. Jag önskar faktiskt att huset skulle städa sig självt, skulle inte det vara skönt? Både jag och min man ser städning som ett nödvändigt ont, ingen av oss är pedanter. Min man är dessutom blind mot oreda (det är kanske självvalt?) och ser inte att det är stökigt fören det är totalt kaos. Jag däremot mår inte bra om det är allt för stökigt runt omkring mig, men lite skit i hörnen skadar inte.

Jag brukar alltid gå och plocka, städa undan det som hamnat på fel plats. Stoppar in disken i diskmaskinen, plockar undan leksaker. Men sen kommer min underbara man och dotter och plockar fram allt igen, haha. I övrigt försöker vi hjälpas åt, även om jag städar lite mer än honom då jag är mammaledig just nu. Något som är viktigt för oss och som blivit som en rutin är att vi alltid hjälps åt att laga maten. Det är mysigt att laga mat tillsammans helt enkelt.Jennifer <3

Gillar

Kommentarer