4 månaders kontroll

Den underbara klänningen är en present från Ms moster. 

Idag var det dags att åka ner till bvc igen, för fyra månaders kontroll. Det gick mycket bättre än vad det gjort tidigare. När jag la ner henne på vågen så bara tittade hon storögt på mig, men ner jag sedan la ner henne för att mätas blev hon lite ledsen, men inte alls lika ledsen som hon blivit tidigare. När barnmorskan skulle undersöka henne och mäta hennes huvud så kissade hon överallt som vanligt, lilla tokfia. Barnmorskan pratade även om att det nu var dags för smaksensationer, som vi precis börjat med, och att lite smått introducera gluten. Det ska bli så spännande! Tänk att lillan nu kan sitta med när vi äter, och lite smått smaka på vår mat. 

Nu har vi precis kommit hem, och lillan ligger på en filt och tränar sin lilla nacke. I början gick hon inte med på det alls, hon bara gallskrek. Men nu börjar det gå an, speciellt om jag busar med henne och lockar henne med olika leksaker. Snart kommer M hem från jobbet. Vi tänkte laga lite god mat tillsammans och sedan bara ta det lugnt resten av dagen, så mysigt. 

Alicia väger nu 7335 gram till sina 65 centimeter. På de fyra månader och två dagar Alicia varit med oss har hon växt 16 centimeter och ökat 4465 gram i vikt. Helt ofattbart, det går så otroligt fort. När hon föddes var hon lite mindre än genomsnittet men det har hon nu tagit igen, min duktiga lilla tjej. Det känns som att hon föddes igår samtidigt som det känns som om hon alltid har varit med oss, hon är en sådan självklar del av vår familj. 


Jennifer <3

  • BVC

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Så söt 😍
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack! Jag är helt kär. 😍
nouw.com/mammashus