41. Hur ser er relation ut?


Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: hur ser er relation ut? Är ni förlovade eller gifta? Är du med?

Vi gifte oss den 24/9 2016, på vår dotters 1 årsdag. Vi hade bjudit in alla nära och kära på Alicias 1 årskalas men överraskade alla och gifte oss. Innan dess har vi båda friat till varandra:

2009. Jag pluggade på Linneuniversitetet och bodde i en liten rosa stuga tre timmars bilfärd från min hemstad och M, men på något sett fick vi det att fungera ändå. Så ofta vi bara kunde hälsade vi på hos varandra och det här var en sådan dag. Dagen innan hade M kört den långa vägen till mig och den här snöiga, kalla dagen stod myskväll på schemat. Med en film i bakgrunden lagade vi tacos och åt, med många tända ljus som lyste upp vintermörkret. Jag lade märke till att M betedde sig lite underligt, han verkade nästan blyg, och det var flera år sedan han var det inför mig. När han sedan fångade min blick med sina vackra bruna ögon och frågade om vi skulle förlova oss blev jag så otroligt lycklig. Du är och kommer alltid vara mitt hem, min trygghet.

2016. Mycket har hänt sedan dess. Jag har tagit examen, M likaså, vi har köpt vårt älskade renoveringsprojekt i vår hemstad och bor här med våra pälsklädda vänner. Och för ett år sedan hände det största av allt som ni vet, vi blev en liten familj, vi fick vår lilla älskade Alicia. Efter frieriet så har vi inte kommit till skott, åren har gått och här stod vi sju år senare med fortfarande bara en ring på fingret. En dag tog jag mod till mig och gick och köpte några vackra röda rosor, och på kortet skrev jag endast: vill du gifta dig med mig? När min man öppnade ytterdörren gav jag honom rosorna och väntade ivrigt på att han skulle titta på kortet. När han såg vad där stod tittade han upp på mig med värme i blicken och log. Vi skulle gifta oss.

Är du nyfiken på hur vårt överraskningsbröllop blev, så kan du läsa allt om bröllopet här.

Foto: @annaochkameran 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Mannesmamma
Mannesmamma,
Vilken fin bild 😍
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,
Corina,
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Så fina tillsammans 😍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack fina du! 😊
nouw.com/mammashus