43. När jag fick upp dig på mitt bröst


Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: berätta om när du fick upp ditt nyfödda barn på ditt bröst för första gången. Är du med?

150924. Kl. 01:02. När dagen D väl var här, så hörde jag tonerna av Johnny Cash - Ring of fire mitt under en krystning. Totalt opassande och perfekt på samma gång, ingenting som man kan räkna ut i förväg. Tiden stannade för ett ögonblick och jag fångade Ms varma blick och vi skrattade tillsammans mitt i allt det onda. 13 dagar över tiden, efter 56 timmar med värkar och åtta drag med sugklockan var det äntligen dags, vårt älskade barn var påväg ut i världen.

Min man hjälpte mig igenom smärtan, var min fasta punkt, min smärtlindring och min trygghet att luta sig mot. Med mina sista krafter och barnmorskans draghjälp med sugklockan fick jag upp denna varma, kladdiga, underbara varelse på mitt bröst, mitt älskade barn, den känslan som infann sig i det ögonblicket går inte ens att beskriva i ord. Så mycket kärlek i ett så litet rum. Jag minns tydligt hur jag gång på gång sa till dig hej sötnos, hej älskade vän, hej älskling medan jag höll dig i min famn. Utmattad, överlycklig, dödstrött, lättad, upp över öronen kär, känslorna rasade genom min kropp och avlöste varandra.

När jag mötte min mans blick och såg lyckan och kärleken däri med lilla Alicia i min famn, då fann jag var jag hörde hemma. Den evighetslånga väntan och längtan var över, och vi skulle senare få åka hem, som en liten familj. Ofattbart och underbart. Det var då livet började, vårt äventyr tillsammans. Alicia - en perfekt blandning av oss båda. 2870 gram och 49 centimeter kärlek.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fantastiskt 😍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Den bästa stunden i mitt liv! 😍
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Underbart att läsa!
nouw.com/jagochjuno
Vera
,
❤️❤️❤️ Känslan när du äntligen ringde!!😍😘
mammashus
mammashus,
Haha ja typ kl. 3 mitt i natten! 😂😍❤️
nouw.com/mammashus
Mannesmamma
Mannesmamma,
Underbar läsning 😍
nouw.com/mannesmamma
mammashus
mammashus,