5 årig bröllopsdag!


Idag har vi varit gifta i fem år, så fort det går! Vi har snart delat 16 år av våra liv tillsammans och fem av de åren som gifta, det är helt ofattbart! Jag kan inte tänka mig att dela mitt liv med någon annan, du är min själsfrände, min andra halva, den som gör mig komplett. Du är min motsatt, min motpart som gör mig hel. Vi kompletterar varandra perfekt, när jag är svag delar du alltid med dig av din styrka och hjälper mig upp igen. När ditt tålamod tryter lugnar min närvaro ner dig. Du och barnen är mitt allt, min fasta punkt, min trygghet och mitt hem. Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

Det känns helt ofattbart att det redan gått fem år sedan den där magiska dagen. På den sista sommardagen, på vår dotters 1 årsdag, överraskade vi alla nära och kära med att gifta oss. Vi hade bjudit in för att fira vår älskade dotter, vilket vi självklart också gjorde, men sedan kom vi ut i bröllopskläder på ängen utanför gården där vi snart skulle gifta oss. När gästerna rundade gården och kom ut på ängen möttes de av ett valv täckt av rosor som vi snart skulle växla löften under. Min överraskade och tårögda pappa ledde mig sedan fram till valvet, till min blivande man...

Vissa blev mer överraskade än andra, men en sådan lyckad dag det blev! Tänk att vi nu fem år senare inte längre är en familj på tre, utan en familj på fem. Mycket kan hända på ett år, jag undrar vad de kommande åren har i tankarna för oss! Men jag vet att jag kan ta mig igenom vad som än händer bara jag har min älskade familj vid min sida. Jag har aldrig älskat någon så mycket som dig min älskade man, dig och våra underbara barn, ni betyder allt.

Fotograf på vårt bröllop var underbara: @annaochkameran @jagochjuno

För en månad sedan fyllde vårt lilla lejon fyra år, och då firade vi det ordentligt med familjen. Vi passade även på att fira storasyster då de fyller år så tätt, hon fyller nämligen sex år idag. Vi kände att vi firar båda tillsammans medan de fortfarande är små och går med på det. Vi startade i varje fall dagen med frukost på sängen och lite sång och paket, både på Leonas födelsedag och idag på Alicias, det uppskattades verkligen kan jag säga.

På deras kalas hade vi hängt upp lite girlanger i taket på altanen, det gjorde tjejerna så glada. När sedan alla nära och kära kom med mängder av paket så sken de som solen och njöt för fullt. Det var så roligt att se hur älskade de är, och hur mycket tjejerna älskar sin släkt. Vi fikade tillsammans ute i solen på altanen med vårt hemmabakade fikabröd, Leonas favorit var chokladbollarna och Alicias favorit var min farmors sockerkaka.

När vi fikat klart sjöng vi för tjejerna och de fick öppna sina paket. De blev riktigt bortskämda, överrösta med fina paket, men det tycker jag de förtjänar, precis som alla barn. Tack alla som kom och förgyllde tjejernas dag! Och ett stort tack för alla fina presenter! Nästa år kanske det är dags för Alicia att ha ett eget kalas för sina kompisar, det tror jag hon skulle uppskatta! Idag blev det en lite lugnare dag. Efter frukost på sängen och paketöppning så var det dags för skolan för Alicia och nu så blir det lite fika tillsammans med familjen, det kommer bli så mysigt! Idag får Alicia välja maten och det verkar som att det lutar mot thai mat, inte mig emot kan jag säga.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer