5 saker ni inte visste om mig

Jag älskar kreativitet. Att teckna, sy, grafisk design, pyssla, inredning, ja listan kan göras lång. Det är saker jag mår bra av och jag kan lägga ner mycket tid på. Under gymnasietiden läste jag bild och formgivning och på universitetet produktdesign.

Jag fryser ungefär hela tiden. Med undantag för graviditeten med Alicia då jag kände mig normalvarm, tiiochmed varm under sommaren. Annars fryser jag väldigt ofta. Hemma finner ni mig ofta under en gosig filt eller i en varm kofta.

Jag suger på tungan när jag ska sova. Ja du läste rätt, på min tunga. Inte alltid men emellanåt. Ibland vaknar jag av att M puttar på mig för att det låter när jag suger på den. Det är något som hängt med mig sen barndomen och som är svårt att sluta med. Jag kan ju inte direkt slänga tungan...

Jag älskar att läsa en bra bok. Det finns inte mycket som är så avslappnande. Att krypa upp i soffan med en bra bok, gosig filt och en bit choklad framåt kvällen är underbart. Jag har livlig fantasi så det känns som jag är delaktig i alla berättelser jag läser. Några favoriter är Harry Potter, Sagan om klanen Otori, Idilia Dubbs dagbok och de flesta böcker av Harlan Coben och Jeffrey Deaver.

Jag blir besatt av olika saker i perioder. Ofta handlar det om någon maträtt jag vill äta i princip varje dag, hela tiden. Tills den dagen jag tröttnar och blir sugen på något helt annat. Det är likadant med kläder och filmer. Hittar jag nån fin klädkombination kliar det i fingrarna för att jag vill ha på mig det. Eller se på den där filmen igen och igen.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
mammashus
mammashus,