6 månaders kontroll

I morse var vi nere på bvc. Lillan var så duktig, blev lite mammig en stund men annars gick det bra. Inga gallskrik och inget kiss för en gångs skull. Läkaren fick undersöka henne utan protester, så skönt. Med en liten leksak som lockade fick läkaren klämma bäst hon ville. Inte ens att mäta hur lång hon var gjorde henne ledsen idag, som hon annars brukar bli. Allt såg bra ut som tur är, även naveln.

Det är helt otroligt vad hon växer. Förra månaden vägde hon 7870 gram till sina 66,5 centimeter. Nu, en månad senare, väger vår inte så lilla älskling 8330 gram till sina 68,5 centimeter. Oj vad hon växer! Det går alldeles för fort. Nu är hon verkligen inte nyfödd längre, utan en liten bebis med en stor personlighet som utvecklas mer för varje dag som går.

Efter bvc tog vi en barnvagnspromenad längst med ån, jag tänkte visa Alicia ankorna. Men medan vi gick där i vårsolen så somnade hon innan vi hittat några, så typiskt, det hade jag ju kunnat räkna ut. Men det var så skönt med solen som värmde och den friska luften. Nu ska vi ta det lugnt här hemma resten av dagen, vi får se vad vi hittar på. M ska iväg ikväll, på konsert, så jag och lillan får roa oss själva istället. Blir nog mysigt det med.  


Jennifer <3

  • BVC

Gillar

Kommentarer