9. Detta skrämmer mig med föräldraskapet

Det här är mitt bidrag till #denstorabloggutmaningen som @namnoribebisen och @bolmgren startat. Dagens ämne är: Det som skrämmer mig allra mest med föräldraskapet. Är du med?

Det som skrämmer mig allra mest med föräldraskapet är hur fruktansvärt sårbar man blir. Mitt hjärta sitter numera utanför kroppen och är därmed så mycket mer sårbart. Om något skulle hända lillan skulle även jag gå under. Så många nya faror har uppenbarat sig för mig sedan jag blev mamma. Just nu känns det som att det händer så mycket hemskt runt om i världen och jag vill göra allt i min makt för skydda min lilla från all ondska, även om jag vet att jag inte kan skydda henne mot livet.

Det är även lite skrämmande att vi har ansvar för den här fina lilla människan. Att vi ska lära henne allt hon behöver veta här i världen. Lära henne att prioritera rätt, visa henne rätt väg att gå, lära henne att bli en god medmänniska. Det är ett väldigt stort ansvar som ligger på våra axlar som föräldrar, men jag tar mig med än gärna an utmaningen. Det finns ingen finare människa än Alicia, och jag vet att hon kommer växa upp och bli en fantastisk kvinna. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jätte bra inlägg 🌸
nouw.com/jenniferssynpalivet
mammashus
mammashus,