90 % av graviditeten har passerat!

Bara 10% kvar! Mindre än en månad, vart tog tiden vägen? Känns omöjligt att det gått 252 dagar redan, jag minns så tydligt när det bara hade gått 52. Och så wips, så hade 200 dagar till flugit förbi, vad hände med de dagarna? Förutom all oro i början när tiden gick otroligt långsamt har tiden gått så fort. Jag har försökt njuta så mycket som möjligt av det som är kanske min sista graviditet, men det känns inte som att jag hunnit med alls. Den sista tiden ska jag försöka ta vara på varje dag, jag älskar verkligen den runda magen och den lilla som växer där inne.

När de sista förberedelserna är klara kommer jag ha mer tid att njuta, men jag vet hur rastlös jag kommer att bli då. När jag väntade Alicia klättrade jag nästan på väggarna den sista tiden, längtan efter henne var så stor och jag klarade inte av att sitta still, det känns som att det kommer bli likadant den här sista tiden. Då är det tur att vi har lite kvar att fixa med i barnrummet. Den ena garderoben blev klar igår, så nu är det bara lite i Alicias kvar. Hyllplan ska upp och de ska fyllas, så att vår lilla mini kan ta över Alicias gamla garderob. Sedan är det bara småpill och inredning kvar.

Snart är vi redo för dig vårt lilla lejon, och vår längtan har aldrig varit större. Kom när du känner dig redo, vi väntar med spänning!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Tiden rullar fram 😍🌸
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,