... och sedan kräktes hon i hela bilen

En mysig lunch på stan slutade inte lika trevligt som den startade...

Igår var vi nere på stan en sväng med min vän Amanda och hennes dotter Millie. Tittade lite i affärerna, med våra små i barnvagnarna bredvid varandra. Medan vi letade fynd busade de med varandra, de är verkligen så söta tillsammans de där två. Jag hittade ett par byxor till lillan, men de får ni se lite senare.

Sedan tog vi en lunch tillsammans, så mysigt! Det första lillan gjorde när vi satt oss ner var att spilla ut lådan med godsaker (kex, majskrokar) över hela bordet och golvet. Haha, Woops! Det var bara att städa undan, det kändes som att hela kafét tittade på. Vi mumsade på bakpotatis och sallad och unnade oss även lite efterrätt, så gott! Det var så välbehövligt att bara ta det lugnt och snacka en stund.

Det var på vägen hem kaoset inträffade. Jag hade plockat upp min man och så åkte vi för att köpa en begagnad bilbarnstol till lillan, vi behöver en i extrabilen då jag kommer lämna på förskolan och min man hämta några dagar i veckan. Vi var nästan hemma när lillan började gnälla. Först trodde jag att hon bara var trött på att åka bil och försökte lugna henne med att vi snart var hemma.

Då började hon hulka och innan jag ens hade reagera hade hon kräkts på hela sig själv. Igen och igen. Ner över overallen, i bilbarnstolen och in i overallen. Stackars älskade vän! Som tur var det bara några hundra meter hem så vi kunde rusa in med en ledsen liten för att tvätta henne, hennes kläder och bilen... Det blev ett lite väl händelserikt avslut på kvällen kan man ju säga.

Nu är frågan om hon ätit något olämpligt eller om det är magsjuka. Resten av kvällen och natten gick jättebra utan någon mer incident. Den lilla mat hon fick i sig fick hon behålla. Hon har ingen feber och är sitt vanliga pigga busiga jag. Men nu på morgonen hade hon ingen direkt aptit och ville i princip bara ha välling. Och för ett tag sedan kom lite av frukosten upp igen... Hoppas hon inte blir dålig nu min lilla vän!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

iknutsson
iknutsson,
Novalie har haft 2 gånger då hon spytt en rejäl spya men sen inget mer! Men de har hänt 2 gånger med någon månadsmellarum! Så började gluten för min syster som liten , men de har inte vart mer än de 2 gånger så hoppas hon bara ätit något olämpligt ! Hoppas de inte är magsjuka för er del!
nouw.com/iknutsson
mammashus
mammashus,
Skönt att det inte vart mer än så för er! Nu är vi alla sjuka här hemma. 😷
nouw.com/mammashus