Alicia 1 år!

För ett år sedan idag, vid det här klockslaget, föddes lilla Alicia!

Jag kan inte förstå att älskade lilla Alicia har funnits i våra liv ett helt år nu. Den 24 september 2015 klockan 01:02 fick jag upp denna underbara lilla varelse på mitt bröst, det mest omtumlande och fantastiska upplevelse jag varit med om. Utan tvekan det bästa året i mitt liv, året då vi blev en familj.

Så mycket har hänt under ditt första år. Så mycket som du har lärt dig men även mig. Du har lärt mig att se världen genom dina ögon, på ett så oskyldigt sätt där det bara finns möjligheter och nya saker att utforska och lära sig, inga faror eller hot. Du har lärt dig att krypa, att gå, le och skratta. Jag älskar att se dig utvecklas, jag är så glad att jag får följa varje steg du tar. Jag vill lära dig allt jag kan.

Jag minns stoltheten och kärleken som fyllde mig till bristningsgränsen första gången du vände dig från mage till rygg. När jag såg dig kämpa och lyckas, hur förvåningen och glädjen lyste i dina ögon. Jag kommer alltid minnas glädjen i ditt ansikte när du äntligen tog dina första steg, som du hade kämpat så för. Hur hela du log och stapplande vinglade mot mig.

Jag minns den obeskrivliga kärleken jag kände när du sa mamma för första gången. Det var ditt första ord till och med, och jag har aldrig varit stoltare. Jag kan se framför mig lyckan i dig när du hör någon musik som du gillar, så har det varit ända sedan du föddes. Det börjar alltid rycka i din kropp i takt med musiken, jag älskar hur du skakar din lilla rumpa när du dansar, det kommer ge din pappa huvudbry någon gång i framtiden.

Det har varit magiskt att se dig utvecklas till den fina person du är idag. Se din personlighet vakna till liv och blomma. Du har alltid varit så nöjd och glad, tillfreds med din tillvaro. Trygg. Lugn och alldeles underbart tokig, precis som din pappa. Du har din mormors envishet och är så påhittig, kramgo och totalt djurtokig. Alldeles underbar.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Grattis fina Alicia 😍🙌
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Hon tackar och skickar en blöt bebispuss. 😘
nouw.com/mammashus
marcusdotter
marcusdotter,
Grattis stora tjejen! 🎉🌸😀
nouw.com/marcusdotter
mammashus
mammashus,
eschutz
eschutz,
Grattis på ett årsdagen fina Alicia ☺️💕🎈🎀 Stora tjejen nu ! & grattis till dig som varit mamma i ett helt år 😘
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Alicia säger tack! 💕 Hur kan hon redan va ett år!? Tack! 😄
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Tiden går fort 😉
nouw.com/eschutz