Alicias favoriter


1. Babynest. Lillan sover så tryggt i sitt lilla näste, hennes lilla kropp omlindad i en gosig filt i nästets skyddand famn. Nu börjar hon bli så lång att hennes små fötter letar sig ut ur öppningen i botten, så fort du växer lilla vän!

2. Babysittern. Babysittern kan i småbarns -mått mätt hålla henne sysselsatt i evigheter. Hennes små fötter vevar så för att få den i gungning, hennes små händer sträcker sig efter fåglarna ovanför och allt oftare lyckas hon slå till dem. Ofta håller hon långa konversationer med fåglarna och med mig när hon sitter däri, så underbart! Den enda nackdelen med babysittern är att dess vibrationer i kombination med lillans lek ofta slutar med senap på alla hennes kläder...

3. Babygymmet. Liggande på rygg på den lilla mattan, vevande med sina små händer efter sakerna ovanför lockar ofta till skratt. Nu har hon kommit på att om hon sparkar på ställningen så rör sig sakerna desto mer, så kul att se. Spark, spark, spark, skratt, skratt, skratt. 

4. Famnen. Alicia känner sig som allra tryggast när hon är i min eller Ms famn, då är hon så tillfreds. Det finns inget bättre än att ligga hud mot hud, med hennes lilla öra mot mitt hjärta. 

5. Skötbordsmobilen. Höjdpunkten på hela dagen tycks vara blöjbytena, att busa på skötbordet och se de färgglada kulorna snurra över henne får henne alltid att skratta. 

6. Vagnen. Långpromenader i vagnen är himla kul tycker lillan. Solen som leker i suffletten, småfåglarnas sång och överallt så mycket att titta på, träd efter träd. De gropiga skogsvägarna är perfekt att skakas till sömns av, ofta slutar det med att hennes vackra små ögon blir allt tyngre innan hon somnar. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer