Alla mjölktänder är här!

I morse när jag hjälpte Alicia att borsta sina tänder la jag märke till att hon nu har alla 20 mjölktänder på plats! De fyra sista kindtänderna har vi väntat på i kanske ett halv år, men tydligen har vi helt missat att de växt fram. Skönt att ha det bakom sig, hon har haft så ont tidigare när hon fått sina tänder.

Idag har jag spenderat tid på tu man hand med storasyster. Först blev det lek i trädgården sedan åkte vi ner på stan en sväng med min farmor. Vi tittade på födelsedagspresenter då Alicia fyller två år nästa helg. Ett par vinterskor och lite kläder blev det, och blöjor till Alicias favoritdocka. I varje fall blöjorna kommer hon bli så glad för, och det andra kommer hon ha stor användning för.

När vi kom hem sov Alicia en stund och jag har myst för fullt med lillasyster. Hon hade sovit sig igenom allt när vi var borta, så pappan hade haft det lätt här hemma. Nu står bakpotatisen i ugnen och jag ska försöka städa lite innan maten. Sedan blir det familjekväll med film, en lugn och skön kväll helt enkelt, med de bästa som finns!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Ska dom bara ha 20? Jag väntade mig 32 eller 36 🤣
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Haha ja först får de bara 20 mjölktänder. 😅
nouw.com/mammashus
Lexochlogan
Lexochlogan,
Härliga bilder, vi hittade precis hit och börjat följa er, viljen fin blogg 💕
nouw.com/lexochlogan