Allt om min dotter


Jag tänkte att det var dags att ni får lära känna min förstfödda dotter Alicia lite mer. Hon är en genomgod liten tjej, så klok för sin ålder. Lika vacker på insidan som utsidan!

Fullständigt namn: Alicia Mikaela Rithell.

Födelsedatum: 24/9 2015. Alltså närmar hon sig 2,5 år i skrivandets stund.

Rolig fakta: Alicia föddes 13 dagar över tiden, men det är enda gången som hon tagit god tid på sig. Hon lärde sig gå vid drygt 9 månaders ålder. Att krypa var ingen hitt utan hon ville upp direkt, och lärde sig gå bara någon vecka efter hon lärt sig att krypa. Sedan dess har hon sprungit fram, och lär sig nya saker hela tiden.

Favorit mat: Köttbullar, tacos och spagetti med köttfärssås. Men framför allt frukt och grönsaker: majs, tomat, gurka, banan, clementiner och vindruvor.

Månadens roligaste kommentar: Alicia letade efter sin pipmugg och började bli lite gnällig. Då sa hennes pappa; leta, sök! Och Alicia svarade; pappa, jag är ingen vovve!

Personliga egenskaper: Alicia är en väldigt omtänksam tjej som sprider kärlek till alla i hennes närhet. Hon älskar att krama och pussas. För ett tag sedan när jag skulle byta hennes blöja och slog tån i skötbordet, då klappade hon mig på armen och sa ”det är ingen fara mamma.”

Favorit film: Svårt att välja en men Alicia älskar Pettson och Findus. Andra favoriter är Pippi Långstrump, och Mamma mu. Men än har hon inte ro att se en hel film på raken så att säga.

Favorit musik: Alicia älskar att dansa och sjunga. Redan innan hon kunde gå så diggade hon loss så fort hon hörde lite musik. För att muntra upp henne är det en bra idé att föreslå en dansfest i vardagsrummet. Allt som oftast går hon runt och sjunger på någon sång. Just nu är hennes favoritsång ”i ett hus i skogens slut.”

Favorit syssla: Alicia älskar att rita och skapa, precis som sin mamma. Att få en penna i handen förgyller hela hennes dag. Och min med för den delen, att få se alla vackra skapelser hon gjort. Att leka med lera älskar hon också, hon kan sitta länge och pilla och kavla, det är så roligt att se.Kom igen mammor, nu vill jag lära känna era barn! Tagga mig (@mammashus) och tre andra mammor som ni vill ska svara på frågorna! Jag börjar med att tagga: @sweetwords @eschutz @eswensson Jag ser fram emot att lära känna även era små!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh vad skoj denna ska jag göra, tack för du valde mig
nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Vad roligt! Ser fram emot att läsa! 💕
nouw.com/mammashus
Julialinneaj
Julialinneaj,
hihi vilken rolig lista😍 Att vara omtänksam måste ju vara den finaste egenskapen🌸
nouw.com/julialinneaj
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Ja så sant! 😍
nouw.com/mammashus