Andra barnmorskebesöket och en fika

Idag hade vi tid för det andra barnmorskebesöket efter rutinultraljudet. Passande nog var min man ledig från arbetet så att även han kunde hänga med, så mysigt! Alicia var hos sin farmor och busade, så vi fick lite tid på tu man hand. Allt såg så bra ut hos barnmorskan, blodtryck, blodsocker och mini i magen. Jag hade inga antikroppar mot barnet och järnvärdet i mitt blod hade ökat från 112 till 120 den senaste månaden.

Vi gick igenom min amningsplan, att jag hoppas det kommer fungera lika bra att amma den här gången som det gjorde med Alicia. Sedan pratade vi om hur jag mår, att allt känns bra just nu, men också om gravidsnuva och ischiasnerven som börjat spöka för mig ibland. Sedan var det dags att lyssna på hjärtljuden, det är bland det bästa som finns, speciellt när min man var med och fick höra det också.

Symfys måttet på magen hade ökat med hela fyra centimeter den senaste månaden, så mini växer så det knakar nu. Dock väger jag 3 kilo mindre nu än i ungefär samma vecka med Alicia, och symfysen var 1 centimeter mindre nu. Men trots det upplever jag magen som större, ungefär som i slutet med Alicia, och ännu större lär den bli. Mini låg på tvären där inne, min man fick känna runt bebisens huvud med handen, så otroligt att det funkar! Efter barnmorskebesöket tog vi en fika på stan bara vi, så mysigt!

Mina värden:

  • Alicia/ Mini:
  • Vecka: 29+2/ 29+5
  • Vikt: 66/ 63
  • Symfys: 30/ 29
  • Fosterläge: H/ T
  • Hjärtslag: 138/ 144


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Åhl va mysigt <3
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Det var det! ❤️
nouw.com/mammashus