Årets julklappstips: BookBeat!

Detta inlägg presenteras i samarbete med BookBeat.

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på BookBeat!

Som nybliven mamma kan det vara svårt att finna tiden att läsa, så mycket måste prioriteras före en själv. Alicia kommer numera i första hand, med alla hennes behov och drömmar. Men även alla vardagliga bestyr måste hinnas med och nu utöver det alla förberedelser inför julen. Mellan alla måsten har jag försökt skämma bort mig själv, uppkrupen i soffan med en varm filt om mig när lillan har somnat. Medan mörkret råder utanför har jag i adventsljusstakens sken suttit med hörlurarna i öronen. Ljudböcker. Pluggat in ett parallellt universum direkt i öronen.

Men just nu har jag fastnat för en e-bok, som jag skulle vilja tipsa er läsare om. Forsdansen av Ida Tidman. Forsdansen är första delen i en modern fantasytrilogi för unga vuxna som tagit mig med storm. I Forsdansen följer du med i 18-åriga Tovas fotspår, när hon upptäcker att det hon alltid trott varit folksägner i själva verket är en högst verklig värld, dold i den djupa skogen. Hon fångas av den blodtörstiga och hänsynslösa Näcken, och blir en bricka i ett spel mellan fientliga makter. Vill ni läsa en spännande fantasybok, då är det definitivt den här boken ni ska välja!

Såhär i juletider finns det redan så många måsten, så mycket som måste ordnas innan julafton. Det är lätt att bli stressad av alla julklappar som måste köpas, av att försöka hitta den perfekta presenten. Få en sak mindre att oroa dig över genom att köpa ett presentkort på BookBeat till den du håller kär. Den perfekta presenten till den som redan har allt. Presentkortet är laddat med obegränsad lyssning och läsning av tusentals böcker för alla smaker.

Ge bort obegränsat med ljudböcker i julklapp - klicka här!

Jag har i samarbete med BookBeat även ett erbjudande till er läsare, där ni får lyssna en hel månad gratis. BookBeat, Bonniers nya ljudbokstjänst, har tusentals böcker att lyssna på och läsa som e-bok direkt i mobilen eller surfplattan. Efter den fria pröva-på-perioden kostar BookBeat 169 kr i månaden, men det är helt och hållet utan bindningstid. Har ni något tips på en BookBeat bok jag inte får missa?

Lyssna fritt i en månad - klicka här!


Detta inlägg presenteras i samarbete med BookBeat.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Littlefroggie
Littlefroggie,
stort tack för tipset!
nouw.com/littlefroggie
mammashus
mammashus,
Varsågod! 😊
nouw.com/mammashus