Årsresumé 2016

Året 2016 har varit ett av de bästa men även tuffaste året hittills i mitt liv. Jag har älskat att vara hemma med min lilla familj, få följa Alicias utveckling och försöka lära henne allt jag kan. Jag verkligen älskar vår lilla busunge av hela mitt hjärta. Jag hoppas att 2017 blir det år våra drömmar blir verklighet! Gott nytt år allesammans!

160118. Alicia vänder sig från mage till rygg. En så viktig milstolpe! Det var underbart att se henne kämpa och lyckas, du gör mamma så stolt varje dag gumman!

160218. Alicias första ord. Mamma! Jag kan fortfarande minnas den otroliga lyckan och glädjen när jag hörde henne säga mamma för första gången. Nu säger hon det varje dag och jag svämmar över av kärlek.

160303. Alicias första tand. Allt för tidigt dök lillans första tand upp. Snart fick den även sällskap av många fler. Nu vid 15 månader tror jag hon har 16 tänder, vilket underlättar väldigt mycket när hon ska tugga.

160609. Alicia lär sig krypa. Det tog sin lilla tid, hon kämpade och kämpade. Först hasade hon, bakåt, och sedan framåt. Men snart lyckades hon ta sig upp och krypa. Direkt ville hon upp och inom en vecka ställde hon sig upp och gick längst med möbler. Mamman är så stolt!

160703. Alicias första steg. Vilken lycka! Drygt 9 månader gammal tog Alicia sina första stapplande steg. Vingligt, ostabilt men så glädjefyllt, jag har aldrig varit stoltare. Vid 10 månader gick lillan stadigt och snart sprang hon fram igenom livet.

160727. Alicias första dopp. Sent men åh så härligt. Vi åkte ut till svärföräldrarnas stuga en varm sommardag och lapade sol på bryggan. Alicia lekte i skuggan, och badade även för första gången i en sjö. Hon älskade det!

160814. Plus. Efter några månaders försök hände det äntligen. Vi skulle bli fyra, och lyckan var total. Som detta barn var efterlängtat! Men lyckan blev tyvärr allt för kortvarig.

160909. Missfall. Jag började blöda i slutet av vecka 8, och kände på mig att det här inte var bra. Efter många om och men fick vi till slut veta i v. 9 att vårt lilla frö inte fanns mer, två veckor innan vårt planerade bröllop. En lång mörk höst låg framför oss, med krossade hjärtan.

160924. Alicia 1 år - Bröllop. Dagen för Alicias 1 årsdag men även dagen vi lovade varandra evig trohet och växlade vigselringar med varandra. En av de lyckligaste dagarna i mitt liv trots sorgen i våra hjärtan. Efter drygt tio år tillsammans var vi äntligen man och hustru! En familj!

161125. Min tredje tatuering. Jag tatuerade in Alicias namn på min vänstra handled, något jag länge drömt om att göra. Nu bär jag för alltid med mig henne både på armen och i mitt hjärta.

161206. Positiv dag. En av de bästa dagarna på länge, en vändning mot det bättre.

161213. Lucia. Lillan fick uppleva lucia för första gången. På förskolans uppvisning var hon en liten tärna, tittade storögt på alla runt omkring. Ibland dansade hon med till musiken. Hon var så söt! Ett minne för livet.

161224. Jul. Vår andra jul som en liten familj. Så otroligt mysigt! Förhoppningsvis en av många jular tillsammans i framtiden. Min familj, jag älskar er!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Gott nytt år 🎉🍾🥂🌟
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Gott nytt år!! 🎉🍾🍸
nouw.com/mammashus