Att byta blöja på en spindelapa

I'm nuts about you.

Blöjbyten blir en större utmaning för varje dag som går. Lillan blir så otroligt glad när jag lägger henne på skötbordet, hon ser skötbordsmobilens glada kulor och släpper ifrån sig ett glädjetjut. Oavsett hur trött hon var innan så blir hon jättepigg när jag lägger ner henne. Sedan är det full rulle. Nu när hon även kan rulla från rygg till mage gäller det att ha full koll på henne, annars kan hon lätt rulla ner på golvet. Det vrids, rullas, viftas och sparkas glatt.

På något sett får hon alltid tag på byxorna jag tagit av när jag ska byta blöjan, innan jag vet ordet av har hon dem i munnen, glatt utforskande sitt fynd. Korgarna som hänger på sidan av skötbordet med bla. blöjor i har börjat leva farligt, för nu använder lillan dess krokar som fotstöd, de hamnar farligt nära kanten varje gång vi byter blöja just nu. Vi får se hur länge de överlever, det är tur de är gjorda av plast.

Sedan är det de där underbart knubbiga små benen. De viftar, sparkar glatt, det gäller att vara uppmärksam annars kan det sluta illa, som det gjorde för M för ett tag sedan. Han hade gått upp med lillan till skötbordet, blöjan full med en bajskatastrof. Sedan hör jag honom prata med lillan där uppe, nu tar jag av blöjan, oj det är visst överallt! Nej, Alicia, sparka inte med benen så. Åh nej, nu satte du foten i det, nu är det överallt!! Sedan ett nervöst gapskratt, blandat med lillans förtjusande försök till skratt. Det blev mycket tvätt den dagen, men vad gör det om 100 år. Åh vad jag älskar er!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

AmandaBrink
AmandaBrink,
Haha sådär gör Erik också. Sitter ute i tvrummet och skrattar när jag hör honom prata med Millie inne på toaletten. 😁
nouw.com/amandabrink
mammashus
mammashus,
Haha ja det kan bli lite tokigt, så kul att lyssna på! 😁
nouw.com/mammashus
IP: 82.99.3.229