Att få vara din mamma


Redan innan du föddes fylldes mitt hjärta av kärlek till dig. I takt med att magen växte så växte också kärleken. Att få upp dig på bröstet var den underbaraste känslan jag varit med om. Så stark, att den inte ens kan beskrivas i ord. Att från ena stunden känna en obeskrivlig smärta, som i nästa stund glömdes bort och byttes ut mot en oändlig kärlek till dig. Som för varje dag efter det bara har fortsatt att växa.

Jag har burit dig under mitt hjärta betydligt längre än 9 månader, för du mår bra av att bäras. Du vill känna min närhet, höra mitt hjärta slå. Så jag har burit dig medan jag städar, medan jag äter och jag har hållit dig i min famn medan du sover, för att du ska känna dig trygg. Mina armar har varit trötta, min rygg har gjort ont, men jag har gjort det för du ville vara nära. Och jag gör det igen, utan att tveka, var dag, så ofta och så länge du behöver.

Det är en ära att få vara just din mamma, min älskade lilla vän. Så länge jag andas ska jag kämpa för dig, göra allt i min makt för att du ska må bra. Du är det bästa som någonsin hänt mig, du lyser upp min vardag och ger mening till livet. Jag älskar dig.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Anna Namnori,