Att flämta som en hund

Det var minsann inte lätt att föreviga ett ögonblick när hon flämtar som en hund, det går så fort allt just nu, men så här blev det, i stundens hetta. 

Frågan är om liten har studerat vår hund Freja, men de senaste dagarna har hon börjat flämta som en hund. Nej, det är inte några andningsbesvär, utan hon verkar tycka det är jättekul. Hänger ut med tungan precis som vovven och flämtar, sedan skrattar hon så härligt. Mammas tokfia!

Spädbarn kan ju bara andas genom näsan, så att de kan andas genom den samtidigt som de äter. Någonstans vid 6 månaders ålder lär de sig sedan att andas även genom munnen, och trots allt är ju lillan nästan 7 månader nu. Så jag antar att jag borde ta detta som ett tecken på att liten lärt sig att andas genom munnen, att min lilla älskling officiellt börjar bli stor. 

Men så rolig hon ser ut när hon gör så, och jag tror att hon är medveten om det, då hon tittar så sött på mig och skrattar efteråt. När jag minst anar det så hör jag hur hon flämtar, följt av ett gapskratt. Tänk att hon redan nu börjar utveckla sin personlighet. Jag tror nog allt vi har en liten busig bebis här hemma. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer