Att gifta sig med sin själsfrände

Bilder från vigseln!

Den 24e september 2016, klockan 15:00. Vi gömde oss bakom ladan, så att ingen skulle se oss i bröllopskläderna. Giftermålet skulle bli en överraskning. Vi bjöd in alla till Alicias 1 års dag, men i själva verket skulle vi även gifta oss. Visst, många hade börjat misstänka att något var på gång, men dagen och överraskningen blev ändå så lyckad.

Min bror och en vän var de enda som visste, och de hjälpte till att vilseleda de övriga gästerna. När alla började anlända så bjöd de på alkoholfria välkomstdrinkar, och drog en nödlögn om att vi var tvungna att byta Alicias nersmutsade kläder för att förklara varför vi inte var där. På baksidan av gården i den stora trädgården stod valvet vi skulle gifta oss under och väntade.

Min vän lurade med sig min pappa, förklarade att vi behövde hans hjälp, och visade vägen till oss där vi stod och gömde oss bakom ladan. Där stod jag i brudklänning, min man i kostym och vår lilla dotter i en vacker rosa klänning när han kom runt hörnet. Jag kunde inte låta bli, tårögd sprang jag rakt i hans trygga famn när jag såg hans förvånade leende. Min älskade pappa skulle leda mig fram till altaret!

Min man med lilla Alicia på armen gick först runt ladans hörn, mot framsidan av gården där alla gäster stod samlade i sommarens sista solstrålar. Han delade ut små flaskor med såpbubblor som jag knutit en rosett med hampasnöre runt, på varenda liten flaska, utan att förklara. Han visade vägen till baksidan av gården, där valvet och vigselförrättaren stod och väntade.

Min pappa tog min arm i sin, och stolt ledde han vägen fram till min älskade vid altaret. Först såg jag alla nära och kära som stod samlade där framför. Hur de lös upp med leenden när de såg oss, vissa med förvåning, andra glada och vissa med menande leenden. Ja några hade allt listat ut det, det såg jag. Sakta gick vi runt alla samlade, och så såg jag dem. De jag älskar mest här i världen, min då blivande man och vår älskade dotter.

Jag mötte min mans varma kärleksfulla blick, och blev återigen helt knäsvag. Att just jag hade sån tur att jag träffade just han, och att det sedan blev just vi. Jag tog hans stora trygga hand i min, förlorade mig själv för omvärlden i hans blick. Nu fanns det bara han och jag, och vigselförrättaren, när vi gav varandra löften om att vi skulle älska varandra till livets slut. Vad som händer, så ska vi klara av det tillsammans. Dela våra liv med varandra. För all framtid.

En av de lyckligaste stunderna i livet var när vi sa ja till varandra, trädde på vigselringarna på varandras darrande händer. När vi lovade att vi alltid ska välja varandra, vad som än händer så bubblade det av kärlek i hela mig, det är svårt att ens beskriva med ord. När mina läppar mötte hans var jag förlorad för all framtid. Min andra halva, min vän, min själsfrände, jag kommer alltid att älska dig av hela mitt hjärta.

Det var inte förrän gästernas jubel och alla såpbubblor omringade oss som jag vaknade upp. Mötte kärleken som alla strålade mot oss. När jag såg min mammas leende ansikte blev jag för andra gången den dagen tårögd. Min älskade mamma! Sedan kom alla nära och kära fram och höll om oss, kram efter kram, gratulationer och lyckotårar. Efter mer tio år var det äntligen vi på riktigt, som en familj, med ett gemensamt efternamn.Foto: (förutom de två sista bilderna) @annaochkameran @namnoribebisen


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
😍😍😍 så magiska bilder 🙌
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
😄 Bilderna tackar jag namnoribebisen för! 😍😍😍
nouw.com/mammashus
levnu
levnu,
Underbara bilder 😍
nouw.com/levnu
mammashus
mammashus,
Hellofebruary
Hellofebruary,
Så fina bilder!
nouw.com/hellofebruary
mammashus
mammashus,
EmmaochMelissa
EmmaochMelissa,
Fina bilder och man blir riktigt berörd utav texten ☺️
nouw.com/emmaochmelissa
mammashus
mammashus,
Tack, vad glad jag blev nu!💕
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Alltså sååå fint ! 😍💕 jag kunde inte låta bli o gråta en skvätt när jag läste 🙈👰🏼💍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack! 😊💕 Nej men!! Dessa gravidhormoner får vi skylla på. 😉👰🏻💍
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Haha ja verkligen ! Hormoner finns de gott om 😂 gråtfest varje dag nu ! 🙈
nouw.com/eschutz