Att klä julgranen för första gången


Igår kunde jag inte hålla mig längre, vi plockade fram granen. Hela förmiddagen idag har gått åt till att få den på plats i vardagsrummet. Städa undan barr, få i julgransbelysningen och girlanger. Vi åkte även ner på stan och fyndade lite nya julgranskulor, då de vi hade sedan tidigare var i glas och inte lär hålla särskilt länge med en tvååring i huset.

När pappan kommit hem från arbetet så satte vi på julmusik och plockade fram pepparkakorna, myste och försökte få lite julstämning. Sedan började vi klä granen tillsammans, för första gången för Alicia. Lilla Leona sov sig igenom allt, hon måste ha varit väldigt trött. Alicia tyckte att allt var väldigt spännande. Att vi skulle ha en gran inne, att den skulle kläs med glitter och ”bollar” som hon kallade julgranskulorna.

Alicia tyckte det var väldigt roligt att hjälpa till att klä granen. Hon for runt i sin tomte dräkt och satte i julgranskulor i granen lite varstans. Men det där med att sprida ut kulorna, placera dem på en egen gren var inte lätt att förstå. Helst valde hon ut en handfull av de kulor hon tyckte var finast och placerade sedan alla på samma gren. Gång på gång, hur jag än förklarade. Älskade underbara lilla unge!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
sugen på att vara med i min bloggtävling? Gå då in på min sida....
nouw.com/fashionmallan