Att lära sig krypa


Vi över för fullt på att krypa här hemma. Eller närmare bestämt att ligga på mage. Något som hon tidigare avskydde men som äntligen är acceptabelt. Så fort jag lägger ner henne på dagarna lägger jag henne på mage, så att hon får träna lite. Men nu har Leona verkligen fått fart på att vända sig från mage till rygg, så det är utmaningen nu. Så fort jag lägger ner henne på mage så rullar hon bara över på rygg igen.

Själaglad. Leona blir så otroligt glad av att hon klarade av det och ligger och skrattar för sig själv, mamman därimot är både stolt och frustrerad. Blir inte mycket magträning om hon vänder på sig hela tiden. Jag och hennes storasyster får ligga framför henne och locka och visa olika leksaker för att hon överhuvudtaget ska överväga att ligga kvar på mage. Lilla tokunge där!

Det blir mycket träning framöver. Vi får fortsätta nöta. Jag minns hur frustrerad Alicia var innan hon lärde sig, men när hon väl gjorde det gick allt så fort. Så nu övar vi om och om igen. Än kan Leona inte ställa sig i krypställning utan hon drar sig fram, och kan kravla runt i cirklar. Hon försöker komma upp på sitt ena knä men än är hon inte riktigt stark nog. Men snart så kommer det säkert gå bättre, övning ger färdighet.

Men jag märker att Leona blir allt starkare i kroppen. Hon är stark i nacken och kan lyfta det utan problem även när hon ligger på mage. Hon sitter numera stabilt själv och hon älskar att stå upp, både mot saker och när jag håller i hennes händer. De senaste dagarna har hon börjat försöka flytta på sina fötter när jag håller henne, och igår lyckades hon. Små små darriga steg, med sina små händer i mina. Jag spricker av stolthet!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,

oHH DET VAR SÅ SÖT DÅ MAN SÅG DEM ANSTRÄNGA SIG OCH KÄMPA

nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Ja men precis, så sött! 😍
nouw.com/mammashus
sweetwords
sweetwords,
Oj stora bokstäver
nouw.com/sweetwords
etthempålandet
etthempålandet,
Vilken liten goding 😍 snart kan hon!
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Tack! 😊 Ja antagligen. 😅
nouw.com/mammashus
tovelarsson
tovelarsson,

Åh vad himla söt hon är! 😊

nouw.com/tovelarsson
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😄
nouw.com/mammashus
gae
gae,

Herregud kor nusselig!

nouw.com/gae
mammashus
mammashus,
Sheimas
Sheimas,
Haha åh så spännande!! Minns det så väl.. min yngsta är snart fyra månader och vi bara väntar på rullandet! 😂 ha en fin dag!
nouw.com/sheimas
mammashus
mammashus,
Ja verkligen! Underbart, få börjar hen snart rulla! 😍 Tack detsamma!
nouw.com/mammashus