Att slå in paket med en 1 åring

Igår fyllde lillans morfar år, och av någon anledning hade jag skjutit på att slå in hans paket. Tidsoptimist som jag är sköt jag på det hela gårdagen, då vi hade mycket att stå i, både bad och öppna förskolan. Sen fann jag mig plötsligt där utan tid, medan min man var ute och högg ved, och med en busig 11 månaders på armen.

Det var lättare sagt än gjort att försöka slå in paketet, som dessutom var otympligt och ömtåligt. Vi hade nämligen köpt en uppsättning tallrikar efter önskemål från morfadern. Såhär i efterhand kan jag tydligt se fördelarna med att slå in paketet på köksbordet och inte på vardagsrumsgolvet som jag fick för mig att göra. Men jag tänkte mer på att lillan hade sin lekhörna där i vardagsrummet, och att hon kunde leka där medan jag slog in paketet.

Tji fick jag, klart lillan inte ville leka med sina tråkiga gamla leksaker när något så spännande som papper och presentsnören fanns i närheten. Ena sekunden fick hon tag i tejpen, i nästa i saxen (😨) och när jag väl fått tag på de sakerna var lillan och pillade på paketet, innan allt började om igen. Det blev ett evigt nej, nej, nej, medan lillan endast valde att höra ja, ja, ja!!

Om det ser ut som om hunden ätit på paketet?! Ja, eller rättare sagt en busunge!​


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Duktig hon är som hjälper mamma 😉
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Hahah ja väldigt duktig. 😅
nouw.com/mammashus