Att upptäcka sina fötter

Alicia 4 månader. 

Under veckan har Alicia blivit allt mer intresserad av sina fötter. Från att inte bry sig om dem alls till att ligga som en liten köttbulle med fötterna framför ansiktet, noga studerande de små tårna. Klämma, känna, och helst av allt smaka. Som hon får kämpa för att få foten till munnen, visst är hon vig men här tar det emot lite. Det ser så roligt ut, jag kan inte låta bli att skratta lite, då tittar hon på mig med sina vackra ögon, anklagade. Vad skrattar du åt?

Men händerna är fortfarande de största favoriterna. De är konstant i hennes lilla mun, helst båda samtidigt, då är hon nöjd. Att suga på de små fingrarna blir allt mer spännande till mammans förtret. Jag hoppas verkligen inte hon börjar suga på tummen, det ska vara så svårt att få dem att sluta med det sedan. Napp är hon inte alls intresserad av, trots att hon suger på allt annat hon kommer över.

Nu ligger vi på en filt och busar, snart är det dags att åka iväg till babysimmet. Alicia varvar mellan att undersöka de små fötterna och sina små händer. Det är underbart att höra hennes skratt som låter mer och mer som ett riktigt skratt för varje dag som går. Tidigare lät hon som en liten groda, men det hade sin charm det med. Jag blir så otroligt lycklig att höra hennes skratt när jag gör olika grimaser mot henne, bland det bästa som finns. Mitt barns skratt!


Jennifer <3

  • Alicia

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Men alltså så himla charmig! Hoppas babysimmet går bra 😊
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Tack säger lillan. 😊 Vi får hoppas det, men just nu vägrar hon sova, hon skulle behöva det innan simmet. :/
nouw.com/mammashus