Att välja vigselring

I somras var vi och provade ut vigselringar. Eller ja, vigsel och förlovningsringar, då bådas ringar var för stora. Under alla år har jag gått och tappat min förlovningsring flera gånger, och det kändes inte hållbart i längden. Dessutom har vi ångrat valet av min mans förlovningsring. Vi valde en något bredare ring till honom än till mig och det har aldrig sett ut som att ringarna hör ihop.

I hemlighet begav vi oss till guldsmeden med lillan i släptåg. Lillan satt i vagnen och verkade fundera på vad mamma och pappa hade för sig, men hon log så glatt mot alla i butiken. Då bröllopet skulle bli en överraskning ville vi inte att någon skulle veta att vi skulle dit. Men tror ni inte att vi stöter på min mans gamla gymnasielärare där? Han fattade galoppen direkt och gratulerade oss, och va vi vet berättade han det sedan inte för någon som tur är.

Vi valde klassiska släta förlovningsringar, precis som förra gången, men den här gången var de likadana och med lite rakare kanter. Två hela storlekar mindre än min förra ring, nu borde jag slippa tappa den någon mer gång. Jag ville återigen gravera in ett hjärta på utsidan av min, precis som min förra hade, och till min glädje gick det att ordna. Sedan var det dags att välja vigselring.

Det kändes så stort, att välja den ring som jag ska lova min älskling evig trohet med. Lova att det ska vara vi resten av våra liv. Föroppningsvis blir det så också. Tillslut föll jag för två ringar från Schalins. Vi tog den ena ringens steninfattning men stenarnas antal och storlek från en annan av deras ringar. Det fick alltså bli en kombo av två av deras ringar, och jag är mer än nöjd. Förhoppningsvis (peppar, peppar) får de nu pryda mitt ringfinger resten av mitt liv.


Foto på våra händer: @annaochkameran


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fina ringar 👌🏼💍
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
edgrencharlie
edgrencharlie,
JÄTTEFIN BLOGG! KOLLA GÄRNA IN MIN OCKSÅ, DET HADE VARIT SUPERGULLIGT. KRAM
nouw.com/edgrencharlie