Babycafé

Igår efter vaccinationen var vi på babycafé jag och lillan på öppna förskolan. (Då mådde hon fortfarande bra.) Det var så roligt att träffa alla nyblivna föräldrar och barn som vi träffade för första gången under föräldrautbildningen i höstas. Efter det har jag träffat på några av mammorna några gånger, en av mammorna träffade jag rent av igen på bb, de var där på efterkontroll med sin lilla och Alicia var bara några timmar gammal. Jag har en känsla av att flera av oss kommer träffas fler gånger i framtiden, tex. på dagis och liknande, så roligt.

Vi satt alla mammor i en ring, med våra små i knät eller på golvet framför oss. Lillan satt i mitt knä, glatt studerande och tuggande på en färgglad leksak. Emellanåt jollrade hon för fullt, så det var nästan svårt att höra vad de andra sa, men så söt hon va. En barnmorska från mvc var där och en från bvc. Vi pratade om det mesta, när alla små var födda, om det var som man trodde att ha en liten, sömn, och förlossningen mm. Så intressant att prata om, och att allt är så olika från person till person. Ingens historia är den andres lik.

Vi sjöng även lite sånger för våra små, lillan tyckte det var jättemysigt, speciellt alla sånger med rörelser till. Sedan var det dags för fika, men lillan började bli gnällig, precis som många andra så.när jag tog upp henne i min famn började hon gäspa, och inom några minuter hade hon somnat. Jag skulle tro att det berodde på biverkningar efter vaccinet, för hon var trött och febrig resten av dagen sedan. Stackar lilla älskling, vi får hoppas du mår bättre snart!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer