Babycafé


Idag har jag och minstingen varit på Babycafé. Leona verkade tycka det var väldigt spännande med andra bebisar. Hon satt och jollrade och tittade storögda på alla andra små. Hon hade svårt att sitta stilla och ville öva på att stå nästan hela tiden. Men snart blev hon trött och hungrig, då vi innan varit och lämnat storasyster på förskolan. En tidig morgon för min morgontrötta lilla tjej.

Så jag fick sätta mig och amma i soffan, medan de andra bebisarna lekte nedanför. Självklart somnade Leona i min famn, så lagom till sångstunden höll jag en halvt sovandes bebis i mina armar. Kanske blev alla intryck allt för mycket, jag vet inte, men så trött hon var. En liten stund till orkade hon leka med sin bitleksak innan hon började små gnälla. Nästan omgående när jag tog upp henne igen somnade hon om.

Så det blev en ganska kort visit på babycafet idag. Efter det hämtade jag ut ett stort paket till storasyster, som hon glatt lekt med hela eftermiddagen när vi hämtat henne på förskolan. Det har rullats fort fram här hemma sedan dess kan jag säga, ett och annat smalben har fått sig en smäll. Men vad det var som gömde sig i paketet får ni reda på först i helgen. Någon som vågar gissa vad hon fick?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,

Åh så mysigt <3 Saknar verkligen babycafeet !

nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Jättemysigt! ❤️ Förstår det!
nouw.com/mammashus