Babysim -kursavslutning

Lillan ligger och snosar på Ms bröst, nyligen kom vi hem från babysimmet och lillan är helt utslagen. Det känns lite vemodigt att det var det sista tillfället idag. Jag kommer att sakna det, men i höst kommer jag arbeta med babysim på söndagar så det går inte att fortsätta för att det krockar. Därimot tänkte jag ta med lillan till simhallen så ofta vi hinner och bada själva. Det kommer nog vara ganska mysigt det med.

Det är lite klurigare i omklädningsrummet numera, när hon kan kravla iväg. I duschen satte jag henne i en badbalja, med en gosig handduk runt sig och en leksak i hennes hand. Det höll henne sysselsatt så att jag kunde duscha. Men när vi skulle byta om var det svårare, hon rymde ifrån mig hela tiden. Kravlade iväg på upptäcksfärd, så det blev ett evigt jagande efter henne, men det var faktiskt lite roligt att se. När vi började med babysim kunde hon ännu inte sitta upp, och nu så kryper hon, mycket har hänt under tiden.

Alicia var som fisken i vattnet i bassängen, hon stormtrivdes. Plaskade, busade och simmade. Nu kan hon göra lite längre dyk under vattnet, hålla sig ovanför vattenytan med hjälp av en stång, klättra upp för bassängkanten och mycket mer. Nytt för idag var att krypa över en matta som flöt på vattnet, sätta sig på kanten och hoppa ner i vattnet, till min famn. Till min förvåning var det inga problem, M lockade med en lite badanka som lillan glatt kröp efter. Med lite hjälp att sätta sig på kanten kunde hon sedan glatt slänga sig till min famn. Det ska bli så kul att se vad hon lär sig framöver!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Ni får bada med oss också! Massor! 😃
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Jaa, det skulle vara så kul! 😄
nouw.com/mammashus