Babysim fortsättningskurs 15/5

Idag tog lillan sovmorgon på morgonen, så otroligt skönt! Äntligen (peppar, peppar) sover hon bättre på nätterna igen. Men den sena morgonen gjorde att hon inte var trött och kunde sova på förmiddagen innan babysimmet, så det var en lite småtrött bebis som åkte iväg till babysimmet idag.

Idag var det lite svårare än vanligt o omklädningsrummet, då lillan försökte rymma från mig flera gånger. När jag skulle klä om försökte hon krypa iväg, och hela tiden försökte hon rulla runt när jag skulle ta av henne kläderna. Inte det lättaste direkt men det gick tillslut.

När vi väl kom i vattnet var det som om vi inte alls missat några lektioner pga hennes förkylning. Lillan plaskade igång direkt, och idag verkligen stänkte det omkring henne. Haha! Med en liten röd badanka som motivation kunde hon nu krypa upp på bassängkanten och även hålla sig i en stång och hålla huvudet ovanför vattenytan, det är en så stolt mamma här hemma nu. 

Nu ska jag packa ner det sista sedan åka iväg till grannstaden för planering inför höstens babysim. Det ska bli kul att träffa de andra ledarna nu efter mammaledigheten. Hoppas bara att det går bra för M att vara ensam med lillan så länge, det har inte gått tidigare med tanke på att jag helammande oh lillan har vägrat ta flaska. Nu äter hon lite vanlig mat med så förhoppningsvis går allt bra.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Rebeckah
Rebeckah,
Härlig bild😍
nouw.com/rebeckah
MrsHenriksson
MrsHenriksson,