Babysim, lektion 4


Efter att ha busat hela morgonen blev lillan trött, precis lagom för att hinna med att äta och sova en stund innan det var dags att åka till babysimmet. Men när hon ätit fick hon inte ro, hon kanske kände av att jag var lite stressad. I stället kämpade hon emot sömnen och låg och jollrade i min famn. 20 minuter innan vi skulle åka somnade hon äntligen. En Power nap är förhoppningsvis bättre än ingen sömn alls.

Idag visade sig bli den bästa dagen hittills på babysimmet, lillan trivdes så bra och var glad. I omklädningsrummet lekte hon med kaninskallran i babyskyddet medan jag duschade, hon verkade ha det mysigt däri. Babyskyddet är lite tungt och klumpigt men annars gick allt väldigt smidigt. Även efter babysimmet var hon jätteduktig, och jag hann duscha och göra mig iordning medan hon satt och lekte i babyskyddet, utan att stressa.

När vi först gick ner i bassängen verkade hon inte imponerad, satt i min famn och gjorde inte en min. Men snart upptäckte hon hur kul det var att plaska, och skvätte vatten på oss båda. Hon fick testa en liten gul simring, det såg så sött ut. Hon älskar att flyta på rygg, hennes stora ögon låsta med mina, glatt sparkade med de små benen. Idag upptäckte hon även att om hon flöt så på rygg kunde hon ju faktiskt få tag på sina fötter, så det blev en liten utmaning att hålla en liten köttbulle flytande.

Lillan är nu helt slut efter äventyret i bassängen, så nu sover hon så gott. Jag tänkte försöka passa på att städa lite innan mina svärföräldrar kommer förbi om en stund, som de ofta gör på söndagar. En mysdag helt enkelt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer