Babysim, lektion 5


Idag åt och somnade lillan i god tid innan babysimmet, så för en gångsskull var hon utvilad när det var dags att åka och bada. I vanliga fall vill hon nämligen sova en stund ungefär vid den tiden babysimmet är, och det är inte alltid det lättaste att få henne att somna tidigare än vanligt just den där dagen i veckan. Nu kommer babysimmet ha uppehåll i två veckor framöver, men jag funderar på att åka och bada med lillan ändå, kanske ta med min mamma också, det skulle vara mysigt.

Alicia tyckte dagens lektion var himla kul, hon trivdes som fisken i vattnet. Hon hade full koll på sina fötter hela tiden vi var i vattnet, ville så gärna få tag på dem. Hon plaskade och plaskade med dem, så kul att se. Idag var flera av övningarna med fokus på att flyta på rygg, till lillans förtjusning. Det är hennes favoritställning i vattnet just nu. Hon fick även testa att flyta på en liten matta på rygg, det tyckte hon var riktigt spännande, ögonen uppspärrade av förtjusning.

Även den här gången hällde vi vatten över hennes huvud för att förbereda henne inför dyket, och hon reagerade inte ens. Knep ihop ögon och mun när M blåste på hennes lilla ansikte, hon är så duktig, brydde sig inte alls om vattnet som rann ner för hennes vackra ansikte. Jag tror hon är redo för dyk nu, hon är van vid vatten i ansiktet då vi vant henne vid det sedan hon var nyfödd. Nu ser vi fram emot nästa lektion med spänning.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer