Babysim, lektion 6

Idag har vi varit på babysim med min farmor. Hon tyckte det var jättekul att se lillan plaska runt i vattnet och jag tyckte det var skönt att få lite hjälp i omklädningsrummet. Det var även en lättnad att lillan lyckades sova och äta en stund innan vi åkte, så hon var mätt och utvilad på babysimmet.

Lillan var på toppenhumör i omklädningsrummet, och låg och skrattade när jag tog på henne sina badbyxor. Men idag testade jag något nytt, att sätta lillan insvept i en handduk i en barnstol medan jag duschade, men efter en liten stund när jag nästan var klar blev lillan ledsen, stackars lilla älskling, så inte ett helt lyckat resultat.

I bassängen var lillan först väldigt försiktig, som vanligt. Men snart började hon plaska för fullt och visade att hon ville ta sig framåt. Så kul att se! Jag tror även min farmor tyckte det var roligt när vi visade allt som lillan har lärt sig. När lillan flöt på rygg i min famn så blev hon helt fascinerad av sina fötter, så pass att hon stoppade in tårna i munnen, lilla tokfia. Vi hällde även vatten över hennes ansikte för att vänja henne vid vattnet, ganska mycket vatten den här gången, och det gick jättebra. Hon brydde sig inte alls, såg bara lite förvånad ut. Ska bli så kul att låta henne dyka lite försiktigt snart. Efter badet så duschade jag med lillan, hon tycker det är så skönt. Sedan satt min farmor med henne i bastun och torkade henne medan jag duschade, så smidigt! 

När vi kom hem var lillan så trött och sov en lång stund. Åt och sov. Nu är mina svärföräldrar här på besök, de har varit i Thailand i tre veckor. De är så bruna och fina nu, jag var lite orolig att lillan skulle bli rädd för dem när de inte träffats på ett tag och dessutom var solbrända, men det har gått så bra. Nu ska vi äta lite gott tillsammans och snacka om allt som hänt sen sist. 


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Vad skoj med babysim! Det är jag också sugen på att testa med min bebis ☺️
nouw.com/thebjurnershow
mammashus
mammashus,
Ja det är jätteskoj. 😊 Det tycker jag du ska testa, så mysigt. 😊
nouw.com/mammashus