Babysim, lektion 7

Vi kom nyligen hem från babysimmet, det var så kul idag. Lillan somnade precis lagom innan vi skulle iväg, så hon var mätt och utvilad när det var dags att åka. Vi är ofta ute i sista minuten, vi gör det inte med flit men det blir lätt så när man har en liten bebis.  Men idag för en gångs skull var vi klara och ombytta i tid. 

Lillan var till en början inte alls imponerad i bassängen, men som vanligt upptäckte hon hur kul det är att plaska runt i vattnet. Idag på babysimmet fick lillan testa på att flyta i en flytväst. När vi skulle ta på henne den blev hon lite små sur, men när den väl var på plats tyckte hon det var kul att flyta på rygg i den. Jag höll upp en röd boll ovanför henne som hon sträckte sina små händer efter. När jag gav den till henne förde hon den direkt till sin mun, som tur var bollen för stor för hennes lilla mun.

Sedan vi kom hem har lillan ätit och sovit en stund. Som vanligt var hon väldigt trött efter babysimmet, det tar verkligen på hennes krafter. Vi får hoppas att det innebär att hon även sover lite bättre inatt. Nu ska vi bara ta det lugnt här hemma ikväll. Laga lite god mat, busa med lillan och sedan se the walking dead vid 22, en av våra favoritserier som vi alltid försöker se på tillsammans. Så mysigt att krypa upp i Ms trygga famn och se på alla läskigheter därifrån.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Rebeckah
Rebeckah,
Så mysigt ! För oss är det dags i april😍✨
nouw.com/rebeckah
mammashus
mammashus,
Åh vad kul! 😊🌸
nouw.com/mammashus
detblirbattre
detblirbattre,
Vad härligt! Vi ska börja på babysim i veckan och jag har köpt ett par badbyxor som går att spänna åt runt låren. Ska de även ha en badblöja under eller räcker det med badbyxor?
nouw.com/detblirbattre
mammashus
mammashus,
Det räcker med badbyxor. 😊 De flesta babysim vill inte att man har Badblöja under. Ha det så kul! 😊
nouw.com/mammashus