Bajs överallt

Den första tiden såg det vi hittade i lillans blöja precis ut som gul senap, så det har blivit att vi kallar bajs för senap helt enkelt, lite trevligare då man ofta kommer in på det ämnet som småbarnsförälder. Tänkte skriva en liten rolig historia om just senap som inträffade någongång under lillans första veckor hos oss.

Den första tiden hemma med lillan var det lite svårt att läsa hennes signaler, vi hade inte hunnit lära känna varandra än. Detta ledde till flera olyckor på skötbordet. En morgon skulle vi byta lillans blöja, och av någon anledning som jag inte minns längre stod både jag och M där vid skötbordet och hjälptes åt. Ni vet hur det kan vara när man är så trött att man skrattar åt precis vad som helst? Det här var en sådan morgon. 

M tar bort lillans blöja, rullar ihop den och slänger den i blöjhinken. Han börjar göra rent när vi hör hur lillan tar i. Innan vi hinner reagera bara väller det ut senap på skötbordet. Vi bara tittade på varandra och bröt ut i ett nervöst, hysteriskt skratt, vi kunde inte sluta. Alicia bara tittade frågande på oss. Vi började göra rent och flyttade upp henne på skötbordet så hon kommer bort från eländet. Men så hör vi ljudet igen. Åh nej! 

Nu ser till och med lillan road ut när vi skrattande flyttar henne högre upp på skötbordet, nu går det inte att flytta henne högre upp. Men så händer det en tredje gång, och vi står helt handfallna, skrattande, med en nöjd, glad och kladdig liten bebis. Att så mycket senap får plats i en så liten kropp, helt ofattbart. Det första som stod på schemat den dagen var ett bad om jag säger så. 


Bild: http://www.expressen.se/omtalat/tech/har-ar-sanningen-om-bajs-emojin-som-kommer-forandra-ditt-liv--i-grunden/


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

varamorsa
varamorsa,
Hahaha 😁 ja det är svårt att förstå hur så mycket kan få plats i någon som är så liten! På julaftons morgon fick jag en fin leverans av "senap" rätt i handen utav Lilly 😂
nouw.com/varamorsa
mammashus
mammashus,
Haha ja verkligen. 😁 Hahaha, aj då! Vilken fin julklapp. 😂
nouw.com/mammashus