Barnbord; tvåfärgade ben - DIY

Förra veckan köpte jag ett vitt barnbord till tjejernas rum. Dock kände jag att jag ville göra något lite extra med det, och efter lite funderande kom jag fram till att jag ville måla delar av bordsbenen. Valet hamnade tillslut på denna mörklila färg som jag tänkt ska återkomma på flera ställen i rummet tillsammans med en rosa ton.

Jag gick på känn hur mycket av benen jag ville måla lila, det blev tillslut de nedersta 12 centimeterna. Sedan slipade jag bensluten och tvättade av. Jag tejpade sedan runt benen vid markeringen med maskeringstejp.sedan var det bara att måla, i det här fallet krävdes det två lager innan det täckte helt. Sedan fick färgen torka innan jag tog bort tejpen.

Alicia har redan tjuvstartat lite och lekt vid bordet, hon lekte med alla sina kökssaker med en sån glädje. Dukade upp tårta och rostade bröd, och vi alla fick smaka. Älskade unge! Jag tror hon kommer ha så roligt vid bordet i framtiden när det kommit upp på hennes rum med alla hennes leksaker. Bara rummet blir klart någongång, men nu är det inte långt kvar!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

fruthomsen
fruthomsen,
Vilket fint bord 😊
nouw.com/fruthomsen
mammashus
mammashus,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/mammashus