Barnrums drömmar

Går i inredningstankar till lillans rum som vi ska renovera framöver. Det ska bli skönt att få hennes rum klart, även om hon inte har användning av det riktigt än. Men att samla alla hennes leksaker där, bara det kommer göra en stor skillnad. Än på ett tag kommer hon inte sova i sitt rum utan i vårt sovrum men ändå. Det kommer vara en plats där vi kan gå in och leka, och kanske även vila en stund under dagen.

Just nu finns det två sovrum på övervåningen, vårt sovrum och ett stort rum som är lika stort som vardagsrummet. Det planerar vi att dela av till två lite mindre sovrum. Det finns redan två dörrar in dit, så någon gång i tiden har det varit två rum även tidigare. Från början var det bara ett fönster mitt på väggen som försvårade avdelningen, så i höstas tog vi bort det fönstret och satte istället in två treglasfönster i gammaldags stil.

Nu ska jag bara bestämma mig för tapet och golv, sedan ska vi lägga en beställning och börja bygga den avdelande väggen. Det enda jag bestämt mig helt är att på den väggen vi bygger ska vi sätta upp panel och måla vitt. Jag vill ha någon fin tapet på de andra tre väggarna, likadant i båda rummen, kanske i olika färger. Men det finns ju så mycket fint! Just nu är jag inne på att beställa hem en harlequin tapet, grå eller grön. Likadant i båda rummen eller en av varje det är frågan? Vad tycker du?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Den gråa tapeten är helt fantastisk!
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Det tycker jag med. 😊
nouw.com/mammashus
TheBjurnerShow
TheBjurnerShow,
Jag fullkomligt älskar sådana där "rombmönster" så tycker det är ett fenomenalt val av tapet 😃
nouw.com/thebjurnershow
mammashus
mammashus,
Jag älskar dem med! Lutar åt att vi beställer hem den tapeten, men min man är lite mer tveksam än jag. 😅
nouw.com/mammashus